Towarzyszu Molotin, władze samorządowe Koribijskiego Ulenu, jak i Wielka Armia Republiki jest po waszej stronie.Dajcie tylko znać a pomożemy jak tylko będziemy mogli.
A w tej bajce były smoki?Tak jakby, ja jestem poplecznikiem robienia Pax Voxlandia gdzie się da, ale w ramach Pax Voxlandia tłuczemy tych, co nas wkurzają. A Czesnorad nas (jeszcze...) nie wkurza. No chyba że nam zestrzelili jakiś statek a ja o tym nie wiem.Aczkolwiek dziękuję bardzo za to, że wreszcie mam podstawę do przejęcia pełni władzy w Insulii mam co robić jako insulijski reżym, bo coś ostatnio nudnawo się zrobiło.
Cytat: Albert Fryderyk de Espada w Kwiecień 17, 2022, 21:14:59Towarzyszu Molotin, władze samorządowe Koribijskiego Ulenu, jak i Wielka Armia Republiki jest po waszej stronie.Dajcie tylko znać a pomożemy jak tylko będziemy mogli.Co? Nie taka była umowa! Mieliście wesprzeć nas, nie ich! Coś się wam w komunikacji pochrzaniło.
A pomijając to, to o tym twoim kraju mało kto cokolwiek wie. Taki nieuznawany, niewidoczny, pochłonięty przez nicość...
Ale fajnie! To RSC też jest uznawane? Bo my też mamy taką mapę, ale jednak poprosiłbym o mapę polityczną, a nie fizyczną i to kraju kucelgrad, a nie wyspy, chyba że masz tam anarchię jakąś bez uznawania państwa.
Ależ sam Waksman stwierdził, iż Kucelgrad to trup. Dlatego nie ma was na mapie od 2018 roku, ani na żadnej już mapie Nordaty po tym roku.